Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
pakejmymi1e:   Followers: 0 ; Following: 0


Cipta Kejayaan di Mymi1!





 mymi1 penipu
Assalamualaikum. Saya admin web MentorBisnes.com ini. Nama pena saya Firdaus. Umur saya 31 tahun, sebelum ni saya bekerja sebagai pegawai kerajaan di Putrajaya. Saya berkhidmat tak lama, kurang dari setahun dan kemudiannya berhenti senyap-senyap. Sebabnya ialah saya perlu cari duit lebih, ayah kena kanser dan perlukan rawatan khusus.
Saya anak sulung dari 7 adik beradik, rasa bertanggungjawab untuk cari duit lebih demi tampung kos rawatan ayah. Jika bukan saya, siapa lagi? Ayah kerja kampung dan tiada insurans.
Saya join Multi Level Marketing pada waktu tu. Ramai orang lain join juga tapi kurang berjaya, saya buat berjaya pulak. Bagi saya, SEBAB KENAPA JOIN tu kena kuat. Jika SEBAB tu tak kuat, iman mula goyang bila ada cabaran. Tak kisah bisnes jenis apa pun, MLM ke, BLM ke, SSM ke, cap ayam ke, cap itik ke, cap kapal api ke, apa2 saja.
Kata pakar motivasi, THE BIG WHY. Mulanya saya tak tahu, lama-lama saya tahu itu ialah SEBAB YANG KUAT. Kemudian yang penting ialah MENTOR. Alhamdulillah saya dapat mentor yang sangat bagus. Very inspiring. Mentor penting, sebab dia boleh tunjuk jalan mana betul dan jalan mana tak brapa betul.
Jalan mana cepat, dan jalan mana lambat buat duit.
Alhamdulillah, banyak kejayaan saya cipta di sana. Dapat tampung kos rawatan ayah, dapat beli kereta idaman, umrah dan sebagainya. Terima kasih mentor.
Ayah sakit tu, asbab jer saya STARTS berniaga. Anda ada masalah hidup? Bagus. Sangat2 bagus. Hehe. Itu asbab jer untuk anda MULA.
Kini, saya mencuba peluang niaga Mymi1 pula. Saya join sebab nak multiple-sources kan income saya. Rugi bila ada PASSION, income terhad pada satu. Lagipun Mymi1 OFFER peluang buat duit yang sangat menarik, disamping kelebihan bayar bil itu ini. Lagi jimat duit saya dan boleh cipta income lebih.
Saya rasa, Allah izinkan saya bertahan lama dengan berniaga, mungkin atas sebab TEKNIK MARKETING. Jika kita power marketing, jual pasir di padang pasir pun orang beli. Perasan tak, harini dah zaman teknologi.
Kuasa teknologi marketing zaman sekarang, iaitu internet, dan anda akan kuasai segalanya! Nak belajar? Hehe, join pakej VIP lah nanti saya ajarkan.
Berbondong-bondong prospek cari anda nak join atau nak servis / produk anda. Heaven beb!
Alhamdulillah, di Mymi1 ni saya paling seronok bilamana orang yang saya guide, berjaya. Anda baca lah testimoni lain2 juga, itu luahan hati mereka. Saya ni connector sahaja, mereka yang lakukan atas usaha mereka.
Takde orang yang rugi join Mymi1 pasal semua dapat rasa income. Saya kalau boleh nak jadi Mesin Cop Jutawan Mymi1. Boleh gitu? Hahaha.
Ada di kalangan mereka dulunya hutang sana sini, bila buat Mymi1 dah settle hutang. Sampai pernah pinjam ah long tu suatu ketika dulu, dan kini menabung berpuluh ribu ringgit setiap bulan. Ada yang nak kawen, dapat kawen plus dapat rumah lagi. Ada yang pesara takut duit habis, kini tak risau dah sebab duit sentiasa ada hasil Mymi1.
Mereka buat pendapatan yang masyuk, dan mereka masih humble. Ini saya tabik spring.
Hajat saya satu jer lah sekarang ni, saya nak suatu masa nanti orang di sekeliling saya yang saya ajar semuanya orang2 yang berjaya. Positive circle. Masing2 ada simpanan ratus ribu, juta. Siapa tahu kan. Masing2 dah tak bekerja, bersara muda. Ada kereta sport sendiri dan bebas nak kemana-mana tanpa risau duit.
Dapat bahagiakan keluarga dengan lebihan duit yang ada. Muliakan ayah ibu setinggi-tingginya. Duit takde, sukar nak lakukan semua tu. Sekarang zaman duit, itu kita kena akui. - perniagaan paling untung
Ready nak join Mymi1 dan buat duit masyuuk? Meh lah whatsapp saya di 019.625.8778 Firdaus, Bangi / KL.
 

Post by pakejmymi1e (2016-09-05 15:20)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2017 - postbit.com